Biludlejning – leje af bil fra stor vognpark

Vi lejer biler ud til konkurrencedygtige priser

Leder du efter et firma, som tilbyder biludlejning? Så kan vi tilbyde en lejebil. Hos Automeccanica tilbyder vi leje af bil fra vores store vognpark.

Vi lejer biler ud til privat- og erhvervskunder fra bl.a. Sorø, Slagelse og omegn. Vi har konkurrencedygtige priser, og derfor har vi mange køretøjer i langtidsleje.

Leje af bil med fri kilometer til fornuftige priser

Vi har udlejet biler gennem Move It siden 1996. Det startede med en enkelt bil, men i dag består vognparken af mere end 40 udlejningskøretøjer.

Vores værksted for udlejningsvogne udfører løbende service på alle biler og vogne. Derfor kan vi garantere en optimal drift og sikkerhed. Der er også mulighed for at leje handicapbusser

Der er fri kilometer og kørsel inden for landets grænser ved leje af bil, og det er til fornuftige og konkurrencedygtige priser. Derfor er vores biludlejning attraktiv for både privat- og erhvervskunder. Virksomheder kan f.eks. langtidsleje en kassevogn efter behov.

Vi samarbejder med MOVE IT​ 

Hvad koster det at leje en bil?

Prisen for at leje en bil afhænger af mærke og model. Du kan f.eks. leje en personbil for 500 kr. for en dag, men det er billigere ved leje af bil i mere end tre dage.

Du finder mere information på Move Its hjemmeside - klik her

Kontakt os for at høre mere om biludlejning

Du er velkommen til at få mere information om vores biludlejning. Vi tager gerne en snak om dine ønsker og behov, hvad enten det er langtidsleje eller for en enkelt dag. Vi laver gerne en skræddersyet løsning, som passer præcis til dine behov for billeje. 

Automeccanica er en del af

automester-logo

Om Automeccanica​

Klassisk autoværksted der udfører service og reparation af alle biler, uanset mærke.

Vi er en del af AutoMester og tilbyder desuden udlejning af biler via MOVE IT.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til info@automeccanica.dk

Henvendelser besvares hurtigst muligt.​

Automeccanica v/Anders Lucas Jensen

CVR​: 15913681

Energivej 1, 4180 Sorø​

Klik her for rutevejledning