Leje af handicapbus til private, bosteder og institutioner

Minibusser til både udflugter og langtidsleje

Overvejer du leje af handicapbus? Så kan du leje af os. Hos Automeccanica udlejer vi minibusser og handicapbusser til private, institutioner og bosteder med videre.

Vores busser har plads til op til ni personer, alt efter antallet af kørestolsbrugere. Kunderne er typisk fra Sorø, Slagelse og omegn.

Minibusser til både udflugter og langtidsleje

Vi udlejer handicapbusser og minibusser gennem Move It, og det har vi gjort siden 1996. Minibusserne har plads til op til ni personer og er velegnede til transport af kørestolsbruger.

Vi lejer ud til privatkunder, som f.eks. skal til et arrangement, men det kan også være et bosted, som skal på udflugt eller weekendophold. Der er endvidere mulighed for langtidsleje. Det kan f.eks. være et bosted, som har behov for transport i længere tid.

Du har mulighed for at få fri kilometer inkluderet i prisen ved leje af handicapbus. Bemærk dog, at udlejningsbilerne ikke er forsikret til at køre i udlandet.

moveit-logo

Du finder mere information på: moveit.dk

Du kan naturligvis være sikker på, at standen og sikkerheden er i orden. Vores værksted udfører løbende service på alle vores biler, minibusser og handicapbusser.

Kontakt os for at få en aftale om leje af handicapbus

Du er meget velkommen til at høre mere om vores minibusser og handicapbusser, og tager gerne en snak om, hvad du ønsker, og hvordan vi bedst kan hjælpe. Vi kan f.eks. tilbyde en skræddersyet aftale. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud på leje af handicapbus til en konkurrencedygtig pris.

Automeccanica er en del af

automester-logo

Om Automeccanica​

Klassisk autoværksted der udfører service og reparation af alle biler, uanset mærke.

Vi er en del af AutoMester og tilbyder desuden udlejning af biler via MOVE IT.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til info@automeccanica.dk

Henvendelser besvares hurtigst muligt.​

Automeccanica v/Anders Lucas Jensen

CVR​: 15913681

Energivej 1, 4180 Sorø​

Klik her for rutevejledning